ALTAHIRE (FR), un ,,pur-sang’’ veritabil

ALTAHIRE (FR), un veritabil ,,pur-sang’’ din Franța

Francezul ALTAHIRE (FR) este ultimul, dar nu cel din urmă, armăsar Pursânge Englez pe care îl prezentăm pentru sezonul de montă 2021.

ALTAHIRE, 2005, este din VERGLAS (IRE) și ALIENOR DU BERLAIS (FR) și a fost importat în 2016 de către domnul Guillaume Fillet.

Pedigree – ALTAHIRE (FR)

Cu o carieră la cel mai înalt nivel în Franța pe o perioadă îndelungată, Altahire a dat dovadă de un organism foarte sănătos și rezistent, care a fost serios testat pe hipodromurile franceze.

ALTAHIRE la 3 ani pe pista unui hipodrom din Franța

Cariera sportivă a lui Altahire a început la vârsta de 2 ani și a durat cât o alergare de fond, până la vârsta de nouă ani. Impresionant, un atlet de cursă lungă! Această carieră foarte lungă a fost posibilă datorită unui organism foarte sănătos și a unei stări psihice puternice. Deși cariera lui Altahire a fost foarte lungă, el s-a adaptat cel mai bine pe distanțele scurte și medii.

ALTAHIRE (FR) în anul 2011

Altahire a alergat în carieră în peste 110 de curse, iar în mai mult de jumătate din ele, a câștigat sau a fost plasat printre primii și, a obținut din premii peste 200.000€.

Guillaume Fillet ne-a spus despre Altahire că este Pursângele Englez dorit de orice crescător și proprietar, și anume: ,,Este un cal care nu prea a văzut doctorul veterinar, doar strictul necesar. Este un armăsar solid, fizic și psihic. Are un caracter extraordinar de prietenos și cuminte, dar nu și pe pistă, acolo se transformă!’’

Contact: Guillaume Fillet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *