FROZEN FIRE (GER)

Frozen Fire Romania

FROZEN FIRE (GER)

Câștigător Irish Derby (G1)
Proprietar: Dna I.V. Marghiloman

FROZEN FIRE (GER), din MONTJEAU (IRE) și Flamingo Sea (USA), este în momentul de față cel mai bine cotat armăsar reproducător din România, fiind singurul câștigător de curse G1. Pe lângă pedigree-ul foarte bun pe care îl are, pe Frozen Fire îl recomandă câștigarea IRISH DERBY în 2008 și faptul că în cariera de pe hipodrom a obținut suma de peste 650.000 £. Prin urmare, Frozen Fire întrunește toate cerințele pentru un armăsar de reproducție foarte bun și cu siguranță, prin montele făcute cu el calitatea rasei Pursânge Englez (Thoroughbred) de la noi se va îmbunătăți semnificativ. Momentan, în România, Frozen Fire are doar cinci produși la Herghelia Cislău. Acești cinci mânji, patru armăsari și o iapă, vor debuta anul acesta (2022). Succes!

Frozen Fire
Frozen Fire în 2008
Frozen Fire în 2019

Frozen Fire a fost importat în anul 2019 din Irlanda de către doamna Irina Vlăduca-Marghiloman. Pentru informații legate de Frozen Fire, vă rugăm să luați legătura cu doamna Irina Vlăduca-Marghiloman.

Frozen Fire galop
Frozen Fire 

P.S. Fiecare mânz care se naște din Frozen Fire moștenește aprox. 25% de la bunicul MONTJEU (IRE), cel care a avut rezultate foarte bune atât pe hipodrom, cât și ca armăsar pepinier.

2 Replies to “FROZEN FIRE (GER)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *