Repetiție pentru Derby

A fost o zi frumoasă la Hipodromul Ploiești, la propriu și la figurat! A fost o zi bună de alergat, mai ales că pista a fost mai elastică/bună față de reuniunile trecute. Jockey Club Român, în parteneriat cu Hipodromul Ploiești, a organizat trei curse de galop și, fără să exagerez, a fost cea mai reușită reuniune de anul acesta. Au alergat 20 de cai Pursânge (pur-sânge) Englez; promițător! Pe lângă ziua hipică reușită, ieri a fost și o repetiție bună pentru mult așteptatul Derby Român!

Cele trei curse de galop organizate de Jockey Club Român au fost: ‘Cursa de calificare’, PREMIUL TAIFUN și CUPA DE TOAMNĂ – JOCKEY CLUB.

‘Cursa de calificare’

În prima cursă a reuniunii de ieri, în ‘cursa de calificare’, toți caii și jocheii au trecut potoul cu bine, ceea ce este și cel mai important! În general, fiecare cursă terminată cu bine de către cai și jochei este un succes pentru întreg Galopul din România și reprezintă o cărămidă pusă la reconstrucția Industriei Galopului din România!

Din această ‘cursă de calificare’, în care au alergat și cai de doi ani și cai de trei ani, rămân cu senzațiile pozitive pe care le-au arătat armăsărușii de doi ani ai Hergheliei Cislău. Mai jos puteți puteți vedea ordinea sosirii și timpii obținuți de fiecare cal. Felicitări tuturor celor care au făcut eforturi pentru a participa la ‘cursa de calificare’!

MATEO și LOUIS au fost remarcații din ‘cursa de calificare’ (Sursa rezultate – CSM Ploiești)
MATEO
LOUIS

 

PREMIUL TAIFUN

În Premiul Taifun, sprintul pe 1090m, s-a impus clar favoritul MISTER FIVE EURO. Astfel, MISTER FIVE EURO (FR) și jocheul Valentin Atanasov au trecut primii potoul, reușind să câștige cursa cu timpul de 1:02.4; felicitări întregii echipe!

MISTER FIVE EURO (FR)


Clasamentul în bani a fost completat de NIGHT FOR OVERDOSE (HUN), KHAIRAN (GB) și XMAN (HUN); felicitări!

Sursa: CSM Ploiești

CUPA DE TOAMNĂ – JOCKEY CLUB

În cursa cea mare a zilei, alergată pe 2300 m, în ‘Cupa de Toamnă – Jockey Club’, s-a impus frumosul și valorosul ALTAN.

ALTAN (GER)

Murgul ALTAN a alergat cei 2300 m în 2:34.4; felicitări întregii echipe! ALTAN (GER), murg, 2020, din IT’S GINO (GER) și ALIANCE (GER), jocheu Arif Marinov, antrenor Ermin Mehmed, proprietar Omer Memur (‘Iancu’).

Clasamentul în bani a fost completat de ONYX ANGEL (GER), LIVELY LYDIA (GB) și GALINI (GR); felicitări!

Sursa: CSM Ploiești

Mâine voi posta mai multe fotografii pe pagina de Facebook Galop.ro.

Mai multe informații despre întreaga reuniune hipică găsiți în următorul articol: https://www.csmploiesti.ro/2023/09/17/hipodromul-ploiesti-armasarul-kerosin-s-a-impus-in-premiul-arcul-de-triumf/

🟢 Să ne revedem cu bine și nu uitați, TOȚI PENTRU DERBY ȘI TOȚI LA DERBY!

P.S. Cercetătorii, în special cei Britanici :), au dovedit că dacă ne comportăm civilizat și ne îmbrăcăm frumos la Hipodrom, în proporție de 99%, chiar o să ne simțim mai bine!

Surse foto: CSM Ploiești (Cosarek Daniel), Jockey Club Român, Galop.ro

Galop.ro (Galop.Romania) – PENTRU GALOPUL DIN ROMÂNIA –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *